Jul i Tronsjö

Hej. Denna vecka har hela familjen varit samlad i hemma i Tronsjö. För första gången på flera år är det snö på backen vilket ger en liten extra julstämning och m. Efter Voukatti var mina luftrör helt trasiga och kunde inte träna på några dagar. Blev aldrig sjuk utan bara en fruktansvärd hosta och var också ganska deppig efter att början av säsongen 2017/2018 har börjat minst lika dåligt som förra säsongen. Jag kan inte sätta fingret på vad som varit problemet men jag gör nu allt vad jag kan för att lösa det. Kapacitet vet jag att det finns men det är frustrerande när man inte får visa vad man går för. Men det är en lång säsong och mina bästa distanser kvar och jag vet att nån gång kommer det att gå vägen.

 Nu är det betydligt bättre med luftrören och jag har kunnat träna på bra, är motiverad och taggad inför alla tävlingar i Januari. Innan nyår åker vi upp till Åre sen den 5e Januari åker jag och Pappa upp till Piteå för Skandinavisk cup med en av mina favoritdistanser, 30km klassiskt. 

God Jul och gott nytt år!

Petter