Högzon

Hej.

Vintern går fort och Januari går snart mot sitt slut. Jag hade några fina dagar hemma i Åre på Lakelodge efter NM och tränade mycket i Ullådalen och även några pass i Björnen. Det har varit väldigt kallt och krispigt men uppe mot högzon var det betydligt varmare så kunde köra mina intervallpass där. 

Årebjörnen är väldigt fint men lite för platt så det är skönt att kunna köra i Ullådalen där spåren är betydligt mer kuperade. Ett av mina absoluta favoritpass är klassiska intervaller uppför skutskjutsbacken, direkt vid starten på spåren. Mycket fin backe på över 100 höjdmeter som bara blir brantare och brantare. 

Min tanke var att ha åkt ner till Alperna och tränat/tävlat denna vecka men pga brist med plats för skidbagage på flyget (trots att jag bokat extrabagage och var där i dit). Jag kunde inte lämna mina skidor på flygplatsen så fick ställa in resan till Alperna och sätta mig på tåget hem till mina föräldrar i Borlänge istället. Var sjukt snopet och hade sett fram emot att åka ner till bergen. 

Det är inte så dumt att komma hem och äta Mammas goda mat heller! 😉 

Hade fint

Petter