Världscupspremiär i Holmenkollen

Hej.

Efter skandinaviska cupen i Trondheim har jag varit i Järpen hos brorsan. Han har sportlov så har varit trevligt att umgås med honom och det har varit väldigt kallt sista veckan så ville ha nära till skidgymnasiets rullskidband. Det har dock varit lite varmare uppe på fjället och till min stora glädje har de spårat hela Årefjällsloppsbanan från Edsåsdalen till Ottsjö och stora delar av fjällen runt Trillevallen. 

I söndags fick jag det otroligt glädjande besked att jag ska få åka Holmenkollens 5-mil. Det känns helt sjukt och är så otroligt glad över att äntligen få göra debut i världscupen och den svenska landslagsdräkten. Det är något jag jobbat för sedan jag gick på skidgymnasiet och det känns galet att jag får göra premiären just i Holmenkollen.

Kroppen har kännas bra och hunnit förbereda mig så bra som möjligt sista veckorna. 

Starten går 14:30 på lördag och sänds i vinterstudion på SVT.

Artikel på sweski.com

P4 Dalarna

Ser mycket fram emot att tävla och ska göra mitt bästa.