Min första världscup i Holmenkollen

Hej.

I helgen gjorde jag min världscupsdebut i Holmenkollen 5-mil i Oslo. Jag har inte så mycket mer att skriva än att det var den mäktigast upplevelsen som jag har varit med om och att jag är väldigt nöjd med min prestation och 23e plats. Kroppen kändes väldigt lätt och stark hela vägen. Jag känner dock att jag behöver lite mer rutin och erfarenhet av såna här lopp för att allt ska gå vägen. Och det var ganska jobbigt att behöva åka ifatt klungan efter att jag drogs med i en vurpa på 4e varvet. Men vilket fall är jag väldigt nöjd och det är ett lopp jag sent kommer att glömma.

Väldigt kul att få åka stora delar av loppet tillsammans med min goda vän Björn Sansdtröm som också gjorde ett fantastiskt lopp och tack till Daniel Rickardsson som delade med sig av sina erfarenheter och kunskap.

Nu ser jag fram emot en ny tävlingshelg i Falun och Svenska skidspelen. Denna gång får jag åka i den nationella gruppen och ÖSKs färger. Hoppas många va mina Borlängevänner kommer och hejar oss fram uppför Mordarbacken.

Hade