Påsk i Årefjällen

Hej. 

Firade denna påsk hemma i Årefjällen. Startade lovet med att vinna Gräftåprovet i Gräftåvallen, en 5km masstart skejt med avslutning uppför slalombacken. Det var en väldigt rolig tävling och kul att kroppen svarade. Efter det så var jag lite i åre men sen åkte jag till Vålådalen och hade litet påskläger där. Fantastiska spår, god mat och trevlig atmosfär som det alltid är i Vålådalen. Nu är det bara 2 tävlingar kvar på säsongen, först Reistadloppet i Vissa Ski Classic där jag ska åka för Team Santander. Väldigt kul att få åka för dem, speciellt när jag har tränat så mycket med teamet under sommar och hösten. Sen blir det en vecka i Bruksvallarna och det avslutande Fjälltoppsloppet innan det är dags att summera säsongen och blicka fram mot det som komma skall. 

Hade Fint

Petter