Svenska landslaget och Team Bauhaus 2018

Hej.

Jag har haft en fantastisk vår i Årefjällen med mycket skidåkning, toppturer och även löpning. Snön låg kvar på skutan och på fjället till ungefär 10e maj sen var det svåråkt. Som tur var försvann snön väldigt fort när det väl började smälta och man kunde börja plocka fram löparskorna igen. 

Jag fick den glada nyheten att jag kom med i Skidlandslagets träningsgrupp, Team Bauhaus. Det känns väldigt stort för det är något jag har jobbat för länge. Jag har aldrig tidigare fått vara med i en landslagsgrupp så det ska bi väldigt spännande och roligt att åka på läger med det gänget. Första lägret är i Sognefjell som startar imorgon. Tyvärr missar jag löptävlingar i Zegama nästa helg så det var synd, men det blir fint i Sognefjell också. Är sjukt motiverad att börja jobba mot nästa säsong och kommande utmaningar.

Nedan är lite bilder från min vår i hemma.

Hade fint!