Uppskjuten säsongstart

Hej.

Jag har sett väldigt mycket fram emot att äntligen få dra igång årets skidsäsong och jobbat hårt för att få en bra inledning på säsongen. Sista passet innan säsongen skulle dra igång i Bruksvallarna tyckte jag kändes ok och att läget var under kontroll. Men på tävlingsdagen vaknade jag upp och kände att det var något som inte var som det skulle. 

Efter diskussion med landslagsläkarn, Magnus Oscarsson så bestämde jag mig för att direkt ställa in helgens tävlingar och åka in till Östersunds sjukhus. Jag fick reda på att jag hade bihåleinflammation och luftvägsinfektion och att det skulle en period med antibiotika. Det kändes självklart väldigt surt att missa premiären och men inte så mycket mer att göra än att åka hem till Åre, ta det lugnt och göra allt för att bli frisk igen. Efter några dagar började jag känna mig människa igen och kunde umgås med fina vänner man har runt omkring sig som kunde få en på bättre humör.

Jag har sakta börjat komma igång med träningen och det har känts bra. Men efter bara några dagar var jag på nytt på besök hos hälsocentralen med ett infekterad sår på lillfingret som jag fick efter en vurpa när jag var ute och gick. Fingret svällde upp och var större än min tumme och gjorde riktigt ont. 

Jag har haft en helt fantastiskt sommar och höst men det kan inte alltid gå på räls och ser fram emot att jabba mig tillbaka till en bra form och at få tävla med alla andra igen!

Hade

Petter