Hej.

Efter min långa skade och sjukdomsperiod i november till december kände jag att jag behövde en tid till att komma tillbaka i god grundform. Så direkt efter skandinaviska cupen packade jag bilen full med träningsläger, skidor, mat, energidryck och barer och drog till Mylla för två veckor med hårdträning. Det har äntligen börjat  vända och jag känner att jag går framåt för varje pass, vilket känns väldigt motiverande.

Efter två veckor av hård träning på Mylla begav jag mig sen vidare mot Ulricehamn för årets första världscup. På vägen stannade jag till på huvudkontoret till Maurten i Göteborg. Det var väldigt spännande att se hur de jobbar och om hur deras produkter kom fram. Hade ett långt och lärorikt samtal med deras nutritionist och fick lite insight på hur andra idrottare som Eliud Kipchoge tränar och använder Maurten under träning och tävling. Tror dock inte att jag skulle kunna äta deras Gel100 som han gör…

 

Sen åkte jag vidare mot Ulricehamn och nu är jag på plats, har testat skor och banan. Det sägs ha sålts över 40 000 biljetter denna helg och jag är så sjukt sugen på att åka fort!